• Gyration Air Mouse Go Plus
  Gyration Air Mouse Go Plus

  Air Mouse Go Plus optische oplaadbare muis, afstand ca. 30 m, desktop uitvoering
  Incl. NiMh accu, USB RF ontvanger, oplaadstation, Motiontools softwareAdditional Air Mouse GO Plus Info∙ Quick Start GuideDatasheet

  € 110,00 € 95,00
 • Optionele 220V/USB lader voor Gyration mouse cradle (recht)
  Optionele 220V/USB lader voor Gyration mouse cradle (recht)

  Daar er geen 220V/USB laders met de Gyration sets worden meegeleverd is het aan te raden om een 220V/USB lader mee te bestellen, zodat uw muis ook wordt opgeladen wanneer uw computer uitstaat.

  € 15,00

Gyration draadloze muizen

Gyration muizen hebben een veel groter bereik (ca. 30m) dan de gemiddelde draadloze muis. Daarbij is het mogelijk de (optische) muis zowel op tafel te gebruiken als "in de lucht". Door de ingebouwdee gyroscoop techniek volgt de muis uw polsbeweging en kunt u staande uw computer bedienen tijdens het presenteren. De muis werkt direct door de ontvanger in de USB poort te plaatsen van uw computer. Met de eventueel meegeleverde software kunt u extra functies aan uw presentaties toevoegen.

Voor zowel de air mouse elite als de go plus zijn reserve ontvangers (usb dongels) optioneel te verkrijgen. Voor de Go plus zijn ook reserve accu's te verkrijgen. De muis wordt opgeladen door de cradle op de usb poort van uw computer aan te sluiten. Een USB/220V lader is optioneel verkrijgbaar.

© 2013 - 2024 Avcommit.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel